Havearbejde i Grindsted, Ølgod og Tarm

Mangler du en til havearbejde i eller omkring Grindsted, Ølgod og Tarm? Så hjælper Krusbjerg multiservice dig gerne. Vi klarer alle slags haveopgaver uanset omfang og sværhedsgrad. Vi har mange års erfaring og er både hurtige samt effektive. 

Vi kan bruges til græsslåning eller hækklipning og vi laver gerne en aftale om en fast aftale så vi rutinemæssigt kommer forbi og sørger for at både græsplænen og hækken står flot og nyklippet. 

Vi gøder og efterså også gerne, hvis der er behov for det. En sund græsplæne eller hæk er noget vi gerne hjælper med. Intet er værre end en hæk der går ud visse steder pga. manglende næring eller en græsplæne fyldt med mos. 

Få lavet havearbejde til en billig pris

Vi tager ikke en formue får at lave havearbejde hos dig. Derfor har vi både mange ældre der ikke har krafterne til at gøre arbejdet mere, men også yngrer der har travl hverdag og ikke tid eller overskud til at gøre det selv.

Uanset dit grundlag for at hyre os, så gør vi det til en særdeles retfærdig pris. Vi tager også alt haveaffald med os, så når vi kører fra dig er det kun at nyde synet af din nye have.

Vi laver alt slagsarbejde og er du i tvivl om vi kan løfte din opgave, så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi har haft mange forskellige opgaver igennem tiden og i dag er der de færreste ting der kommer bag på os.

Ring og få et uforplgitende tilbud

Uanset hvilken slags havearbejde du mangler at få udført, så kan du ringe og få et helt uforpligtende tilbud på: 28 72 89 08 eller sende os en mail på rytter_nielsen@hotmail.com. Så skal vi nok hurtigst muligt tilbage til dig med en rigtig god og fonuftig pris.