Hækklipning i Ølgod, Tarm og Grindsted

Brug for hækklipning i Ølgod, Tarm eller Grindsted? Så ring til Krusbjerg Multiservice, din lokale havemand der har udstyret i orden og mange års erfaring, der sikrer dig en effektiv havemand der sparer dig mest muligt på tidsforbruget og dermed prisen. 

Uanset hvilken hæk du har, liguster, bøge eller andet, så er vi klar til at klippe den. Du bestemmer højden og vi sørger for at det bliver som du ønsker. 

Vi har også mulighed for at gøde/kalke den, på den måde sikrer du at din hæk altid er tip top form og vokser ens og flot. En hæk der ikke bliver næret godt nok, vil gå ud, tabe blade, misfarves og gro mindre/ujævnt. 

Få en fastaftale på hækklipning

Kontakt os og få en fastaftale på hækklipning. På den måde slipper du selv for bøvlet med at klippe og bortskaffelse af haveaffald. Vi står for alt – du behøver ikke at tænke på noget. 

Afhængigt af din hæktype og din egne præferencer kan vi aftale hvornår og hvor mange gange i året vi skal komme forbi. En ung ligusterhæk skal oftest klippes 3 gange om året, hvor i mod en gammel bøgehæk kan nøjes med 2 gange.

Vi kan også aftale at vi sørger for gødning og kalk til hæk, så den har de bedste forudsætninger for at vokse og gro. Dette kan typisk være ideelt nå du har plantet en ny hæk og gerne vil havde den til at gro højt så den skærmer for udvekommendes blikke ind i din have. 

Ring og få et helt uforpligtende tilbud

Du må meget gerne ringe på 28 72 89 08 eller skrive til os på: rytter_nielsen@hotmail.com. Så kontakter vi dig hurtgist muligt med pris på netop din opgave. Husk vi klarer alt i nærheden af Ølgod, Tarm og Grindsted, så tøv ikke med at ringe hvis du bor tæt på.