Græsslåning i Ølgod, Tarm og Grindsted

Græsslåning i Ølgod, Tarm, Grindsted eller omegn? Så klarer Krusbjerg Multiservice det, vi har udstyret i orden og mange års erfaring med havearbejde. Ingen opgave er for stor eller for lille for os. 

Strejker din plæneklipper? Eller har du bare ikke tid eller overskud mere? Så få en fast aftale med os. Så kommer vi og klipper din græsplæne i et fast interval. På den måde har du altid en trimmet og nyklippet plæne.

Vi tager også gerne tjansen med mosfjernelse, gødning af plænen og eftersåening. Som regel er mos et tegn på at græsplænen ikke har de bedste betingelser og derfor skal vi nok tage fat om det grundlæggende problem og ikke kun fjernelse af mossen. 

Græsslåning på fast aftale

Har du brug for en fast aftale på græsslåning i nærheden af Ølgod, Tarm eller grindsted? Så er Krusbjerg Multiservice den rette partner for dig. Mange års erfaring og vi sætter lokale samarbejder meget højt.

Vi står også gerne for hækklipning, som vi gerne kombinere med aftalen på græsslåning. Afhængigt af hvilken hæk liguster/bøge hæk og din personlige præferencer sætter vi et antal på gange du ønsker hækken klippet. Vi sørger også for at gøde/kalke den hvis du også ønsker det i aftalen.

En regelmæssig græsslåning vil også sikre at plænen får luft og lys nok, hvilket i sig selv ved hjælpe mod mos, da det vil styrke græssets naturligt vækst og sundhed. 

Ring eller skriv for en uforpligtende samtale

Hvis du er interesseret i at hyre os til at stå for din græsslåning i og omkring Ølgod, Tarm og Grindsted, så kontakt os på telefon: 28 72 89 08 eller skriv til os på: rytter_nielsen@hotmail.com

Så kontakter vi dig hurtigst muligt og så kan vi tage en dialog omkring hvad dine behov er. Vi tilbyder og mange andre haveopgaver og uanset hvad du har brug for, så kan vi helt sikkert finde på en løsning.