Haveanlæg i Varde, Skjern, Ølgod og omegn

Haveanlæg af større arealer

​Hos Krusbjerg Multiservice tilbyder vi professionelt haveanlæg og anlægningsarbejde af større arealer i Skjern, Ølgod og Varde. Vi tilbyder anlægsarbejde til private og erhverv, der har brug for en dygtig havemand til anlægning af have og fliser eller til at varetage andre former for anlægsarbejde.

​Hvorfor selv bruge tid på haveanlæg, når du kan få en kompetent specialist til at varetage det for dig til en skarp pris. Vi har alle de rette værktøjer, redskaber og ikke mindst kompetencer til at gøre det flot og pænt, så du altid har en pæn have eller grønne områder og arealer.

Udover haveanlæg til privat og erhverv, tilbyder vi også mandskabsudlejning til andre virksomheder som har brug for ekstra hænder til at håndtere deres opgaver indenfor haveanlæg og anlægsarbjede.

​Mange års erfaring med haveanlæg

Vi har mange års erfaring med haveanlæg, hvorfor vi har stort kendskab til, hvorledes disse opgaver håndteres bedst muligt. Har du grønne områder på din matrikel i virksomheden, kan vi stå for driften heraf, så du ikke skal bekymre dig om det.

​Er du privat boligejer, tilbyder vi også at stå for dit haveanlæg, hvor vi både kan planere jord, stå for anlægning af græsplane, foretage udgravning og andet jordarbejde.

Vi tilbyder også løsninger indenfor brolægning, det kunne være belægning af indkørsel, fliser og terrasse eller at vi bygger støttemure, hvis der skulle være niveauforskelle på arealet. Ønsker du at entrere med os, er vi meget interesseret i at høre om, hvad vi kan gøre for dig. Vi udfører altid haveanlæg i høj kvalitet, så du får et resultat som forventet.

​Vi har fokus på dine behov og kan varetage hele eller dele af det foreliggende arbejde. Det er helt op til dig.

​Få et skræddersyet tilbud på anlæg af have

Det er forskelligt, hvad folk ønsker at få os til at varetage, hvad angår haveanlæg. Hos os kan du derfor få en yderst fleksibel løsning, hvor vi skræddersyr et tilbud til dig.

​Vi er til for at løse dine opgaver, så tag os endelig med på råd, hvis du har brug for rådgivning og vejledning.

​Kontakt os for et uforpligtende tilbud på telefon 28 72 89 08, eller på mail: rytter_nielsen@hotmail.com. Vi ser frem til at høre fra dig.​

HAR DU BRUG FOR ET GRATIS UFORPLIGTENDE TILBUD?

Send os en mail og beskriv opgaven og så vender vi tilbage hurtigst muligt​​