Græsslåning i Ølgod, Tarm og Grindsted

Har du brug for professionel græsslåning i Ølgod, Tarm, Varde, Grindsted eller omegn?

Så er Krusbjerg Multiservice det oplagte valg for dig. Vi har alt det nødvendige udstyr og mange års erfaring med havearbejde. Vi kan derfor sikre dig en flot og veltrimmet græsplæne. Ingen opgave er for stor eller for lille for os.

Hvis din plæneklipper er gået i stykker, eller hvis du ikke længere har tid eller overskud til at klippe din plæne, kan du få en fast aftale med os. Så vil vi komme og klippe din græsplæne i faste intervaller, så du altid har en trimmet og nyklippet plæne.

Vi kan også tage os af mosfjernelse, gødning af plænen og eftersåning. Mos kan være et tegn på, at din græsplæne ikke har de bedste betingelser, så vi vil gerne tage fat om det grundlæggende problem og ikke kun fjerne mosset. På den måde kan vi sikre, at din græsplæne har de bedste betingelser for at vokse og trives.

Kontakt os

Hvorfor få lavet græsslåning?

Der er flere gode grunde til at overlade denne opgave til professionelle som os. Først og fremmest sparer det dig tid og besvær. Græsslåning kan være en tidskrævende opgave, der kræver regelmæssig vedligeholdelse.

Ved at lave os stå for denne opgave kan du frit bruge din tid på andre ting, mens vi tager os af græsslåningen.

Derudover kan professionel græsslåning forbedre udseenet af din have markant. En smuk og velplejet græsplæne er indbydende og skaber et positivt indtryk. Det kan også øge værdien af dit hjem eller virksomhed, hvis du har planer om at sælge det i fremtiden.

Græsslåning på fast aftale

Har du brug for en fast aftale på græsslåning i Ølgod, Tarm eller Grindsted-området? Så kan du med fordel vælge Krusbjerg Multiservice som din samarbejdspartner. Med vores mange års erfaring og lokal tilknytning, ved vi hvad der kræves for at opnå et flot og velplejet udendørs areal.

Udover græsslåning kan vi også tilbyde hækklipning, som vi gerne kombinerer med aftalen om græsslåning. Vi tilpasser hækklipningen til din specifikke hæktype og personlige præferencer og kan også inkludere gødning og kalkning i aftalen, hvis det ønskes.

Ved at indgå en fast aftale på græsslåning hos os, vil du ikke blot få en flot og trimmet plæne, men også en plæne, der får tilstrækkelig luft og lys, hvilket er vigtigt for at styrke græssets naturlige vækst og sundhed. Dette vil også bidrage til at modvirke mos i græsplænen.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på græsslåning

Hvis du er interesseret i at hyre os til at stå for din græsslåning i og omkring Ølgod, Tarm og Grindsted, så kontakt os på telefon: 28 72 89 08 eller skriv til os på rytter_nielsen@hotmail.com Så kontakter vi dig hurtigst muligt og så kan vi tage en dialog om hvad dine behov er. 

HAR DU BRUG FOR ET GRATIS UFORPLIGTENDE TILBUD?

Send os en mail og beskriv opgaven og så vender vi tilbage hurtigst muligt​​